top of page

VIP Village

€189 

 

EEN 4-STERREN AVOND

Een absolute aanrader voor Stemmen onder de Sterren. Ontdek de geweldige « VIP Village » en de ingerichte tuinen voor het hoofdpodium.

 

Diverse overdekte ontvangst- en degustatieruimtes, terrassen, een lounge bar, maken van de VIP Village een zeer stijlvolle en bevoorrechte ontmoetingsplaats. Tussen de concerten door kunt u hier onbeperkt genieten van hartige en zoete lekkernijen.

 

Het hoofdterras geeft u een schitterend uitzicht op de voorstelling en het domein.

Opgelet : het aantal tickets per avond is beperkt

 

Verloop van de avond:

 

18.00: Toegang tot het domein, begin van de concerten en welkomstcocktail in de « VIP Village ». Vanaf 18 uur kunt u uw wagen achterlaten op de VIP-parking, waarna onze onthaaldienst u verwelkomt met een directe toegang tot de prestigieuze VIP Village op de site van de Abdij. Vervolgens kunt u ofwel de eerste vocale concerten bijwonen, ofwel eerst nog even genieten van het aperitief dat op u wacht. U heeft de vrijheid om te komen en gaan zoals het u past, zodat u zowel de concerten kunt bijwonon als de buitengewone sfeer van het domein op eigen manier ervaren. Champagne en zakouski worden voortdurend geserveerd.

 

20.30: Opening van het maaltijdbuffet

Het moment voor wat culinaire versteviging. 35 gastronomische specialiteiten staan voor u klaar. Op het menu staan warme en koude lekkernijen om onbeperkt van te genieten. Champagne, goede wijn, speciale bieren, alcohol en frisdrank naar believen.

 

22.30: Opening van het dessertbuffet
Tijd voor wat zoetigheid. Een vijftiental desserten beloven u heel wat smaakbeleving.

 

 

23.45: Slotconcert met vuurwerk 

De gasten in de VIP Village worden tijdig uitgenodigd om het slotspektakel vanfaf het terras te volgen. De deuren van de VIP ruimtes blijven evenwel openvoor wie de apotheose niet wenst bij te wonen.

 

0.15: After Party in de « VIP Village »
Na de apotheose keert de gezelligheid terug in de VIP Village. Dit bevoorrechte moment duurt tot 01.30. De bar blijft open en de after party kan beginnen.

 

 

 

Het terras: u geniet van een volledig ingericht terras aan de rand van de CIP Village. Hier heeft u een uitstekend uitzicht op de ruïnes van de abdij evenals op het hoofdpodium. Vanaf dit terras kunt u bijvoorbeeld de apotheose bewonderen met een glas in de hand.

De patio: in deze overdekte ontvangsruimte kunt u proeven van het buffet met 35 warme en koude specialiteiten voor een « walking dinner », waarbij onbeperkt geniet van verschillende gastronomische gangen, gevolgd door een dessertbuffet. Aan de bar vindt u champagne, wijn, bier, speciale bieren, alcohol en frisdrank naar believen.

De eigen ruimte: vanaf 80 genodigden kunt u beschikken over een besloten ruimte die uitsluitend voor u is geserveerd. Hier kan uw bedrijf naar eigen inzicht kan gebruik van maken alse en ontmoetingspunt of gezelligheidsruimte voor uw bijzondere genodigden.

Deze categorie omvat:

 

 • Gereserveerde parkeerplaats

 • Voorrang bij toegang tot het evenement

 • Exclusieve toegang tot de « VIP Village » :

  • VIP-terras

  • Ontvangstruimte/proeverijen + bar

 • Persoonlijk onthaal door onze hostesses

 • Het plan van de manifestatie

 • Een draagbaar vouwstoeltje

 

Walking-dinner met :

Zakouski warm en koud

35 warme en kouden specialiteiten

Het dessertassortiment

 

Een open bar gedurende de hele avond met :

 • Champagne

 • Rode en witte wijn

 • Speciale bieren

 • Alcohol

 • Frisdrank

 • Koffie

bottom of page